Care este cu adevarat starea de sanatate a celebrului fotbalist Pele
Stiri din Sport de ultima ora

Care este cu adevarat starea de sanatate a celebrului fotbalist Pele

Fostul mare fotbalist brazilian, Pele este puternic si isi continua tratamentul pentru cancerul de colon.  Celebrul fotbalist in varsta de 82 de ani este intr-o stare grava de sanatate.

Care este starea de sanatate a celebrului fotbalist Pele?

„Prieteni, vreau să rămâneți toți calmi și pozitivi”, a fost postat un mesaj pe pagina de Instagram a lui Pele.

„Sunt puternic, cu multă speranță și îmi urmez tratamentul ca de obicei. Vreau să mulțumesc întregii echipe medicale și de asistență medicală pentru toată îngrijirea pe care am primit-o. Am multă credință în Dumnezeu și fiecare mesaj de dragoste pe care îl primesc din toată lumea mă ține plin de energie. Și urmăriți Brazilia la Cupa Mondială!”, a mai scris Pele.
Pele  este internat la spitalul “ Albert Einstein” din San Paolo. Medicii de acolo au remarcat ca acesta avea  “ umflaturi pe tot corpul” iar din primele examinari s-a constatat ca fotbalistul avea o problema la inima.

Kely Nascimento , fiica lui Pele a confirmat spitalizarea dar a spus ca starea fotbalistului nu este critica „Da, tatăl meu este în spital, sub tratament. Dar situația nu este urgentă! Promit să ajung lângă el și să postez câteva imagini de Revelion” a spus aceasta.

In luna septembrie a anului 2021, Pele a fost operat pentru inlaturarea unei tumori la colon. Din acel moment fotbalistul a fost supus regulat la un tratament de chimioterapie.

Tot fiica sa a spus ca Pele a avut Covid-19 in urma cu trei saptamani iar acest lucru a cauzat infectia respiratorie. ”E bolnav, e bătrân, dar în acest moment este tratat pentru o infecţie respiratorie, iar când se va face bine va reveni acasă. Nu spune la revedere acum la spital”,a  mai spus fiica acestuia Kely.

Pele este singurul fotbalist din istorie care a castigat de trei ori Cupa Mondiala, mai exact in anul 1958, 1962 si 1970.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns