Stiri de ultima ora Mondene

Brad Pitt spune că nu se retrage din actorie

La 58 de ani, Brad Pitt a decis să savureze viaţa şi să-şi continue cariera, un proiect care nu are nimic de-a face cu ”pensionarea”, a promis protagonistul din ”Fight Club” la o întâlnire cu jurnaliştii la Paris, relatează AFP.

Într-un interviu acordat revistei GQ la sfârşitul lunii iunie, starul american a vorbit despre senzaţia de a trăi “ultima jumătate a carierei sale”. Aceste cuvinte sugerau că actorul, care şi-a făcut un nume în “Thelma and Louise ” la începutul anilor ’90, s-ar pregăti să se retragă.

“Nu asta am vrut să spun…”, clarifică Pitt, îndepărtând ideea de “pensionare”. Ceea ce am vrut să spun a fost că mă aflu deja în faţa ultimei etape, a ultimului sezon”, spune actorul, care, la fel ca personajul său “Benjamin Button” este departe de a fi bîtrân. Iar întrebarea care se pune acum este “cum vreau să-mi petrec acest timp?” ”În orice caz, nu are nimic de-a face cu pensionarea”, insistă el.

Luni seară, actorul a venit la Paris să prezinte “Bullet Train”, care va fi lansat în SUA pe 5 august, iar în Franţa cu două zile mai devreme. Comedia se petrece într-un tren între Tokyo şi Kyoto, unde şapte criminali încearcă să se omoare între ei.

”Îmi place să fac tot felul de filme”, spune el, care a filmat cu regizori atât de eclectici precum Quentin Tarantino, Terrence Malick, David Fincher, Guy Ritchie şi fraţii Coen.

”La vârsta mea, am făcut destule greşeli şi, din fericire, am acumulat suficientă experienţă pentru a distinge între ceea ce am făcut bine şi ceea ce am făcut rău”, spune el.

”Once upon a Time in Hollywood”, al lui Tarantino, i-a adus un Oscar în 2020, iar actorul nu rămâne fără proiecte. Următorul său film, ”Babylon”, regizat de Damien Chazelle (”La la land”), va fi plasat în epoca de aur a Hollywood-ului, iar Pitt o va reîntâlni pe Margot Robbie, cu care a jucat şi în filmul lui Tarantino.

Actorul este, de asemenea, foarte activ şi în calitate de producător în cadrul companiei Plan B, pe care a fondat-o, trei dintre filmele “sale” fiind recompensate cu Oscaruri: “The Departed”, “Twelve Years a Slave” şi “Moonlight”.

”Îmi place foarte mult: ai ocazia să pui în valoare noi talente, să faci parte din proiecte în care nu ai fi participat neapărat ca actor”, spune el. ”Şi în rest, nu ştiu… Trec de la un film la altul, iar ultimul lucru pe care l-am făcut decide ce voi face în continuare”, spune el.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns