Will Smith l-a palmuit pe Chris Rock la Oscar 2022
Stiri de ultima ora Mondene

Will Smith l-a palmuit pe Chris Rock la Oscar 2022

Will Smith este subiectul principal al tabloidelor dupa ce a fost personajul principal al unui moment violent la Gala Oscar. Acesta a urcat pe scena si l-a lovit pe prezentatorul Chris Rock, dupa ce acesta a facut o gluma despre sotia sa.

Care a fost cauza scandalului?

Ei bine, se pare ca inainte de a prezenta premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj documentar, Chris Rock a ironizat-o pe  Jada Pinkett Smith spunand ca vrea sa o vada jucand in continuarea filmului “ G.I Jane”.

Jada in varsta de 50 de ani a aparut in public cu capul complet ras dupa ce a anuntat ca sufera de alopecie, o afectiune care cauzeaza caderea parului.

Will Smith a reactionat imediat in urma acelei glume si a urcat pe scena galei Oscar si l-a palmuit pe Chris Rock dupa care s-a intors pe scaunul sau din sala. “Ţine numele soţiei mele departe de gura ta spurcată!”, a strigat Will Smith.

“Vreau să-mi cer scuze faţă de Academia de film americană, vreau să îmi cer scuze faţă de toţi colegii mei nominalizaţi. Iubirea te împinge să faci lucruri nebuneşti”.

“Richard Williams a fost un apărător neînfricat al familiei sale. În această perioadă a vieţii mele, în acest moment, sunt copleşit de ceea ce Dumnezeu îmi cere să fac şi să fiu în această viaţă. Mi se cere ca în viaţa mea să îi iubesc pe oameni şi să îi apăr pe oameni şi să fiu un râu călăuzitor pentru oamenii mei. Ştiu ce trebuie să fac atunci când noi toţi trebuie să rezistăm în faţa abuzurilor, când trebuie să rezistăm în faţa oamenilor care vorbesc prostii în această industrie. Trebuie să îi suportăm pe oamenii care nu ne respectă şi trebuie să zâmbim şi să pretindem că acest lucru este OK”, a spus Will Smith dupa ce a acceptat premiul Oscar pentru rolul principal din filmul “ King Richard.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns