Stiri Actuale de ultima ora

Vrea sa faca pe durul, dar a ajuns de rasul lumii: pozele lui Macron la box

Isi incordeaza muschii, despre care se crede ca sunt „lucrati” in photoshop, are o privire incrancenata si maxilarul strans: cele doua fotografii oficiale ale presedintelui francez au facut inconjurul lumii. Insa nu au impresionat pe nimeni; dimpotriva, Macron e ironizat de toata lumea.

Fotograful oficial al lui Emmanuel Macron a postat pe Instagram fotografii in care apare presedintele Republicii antrenandu-se cu un sac de box. Au aparut nenumarate reactii, in randul opiniei publice, nu doar in Franta, ci in toata lumea. Multi au facut legatura dintre aceste fotografii si declaratiile controversate ale lui Macron privind trimiterea de trupe NATO in Ucraina. Altii l-au plasat pe Macron alaturi de Putin… tinand cont ca presedintele Putin obisnuia sa „se lase surprins” in diverse ipostaze macho, calare pe cal, la pescuit etc.

Imediat ce au aparut fotografiile, primele comentarii au fost legate de muschii lui Macron. Presedintele francez afiseaza bicepsi bine lucrati, dar multi specialisti se intreaba daca nu cumva sunt „lucrati” digital, prin photoshop. S-au facut comparatii cu alte fotografii ale presedintelui, in care bratele lui sunt … subtirele, nicidecum asa cum apar in aceasta poza.

Eric Anceau, profesor de istorie la Universitatea Lorraine, Franta, a scris pe platforma X ca fotografiile fac parte dintr-o strategie de comunicare ce tine de „virilitate neo-populista”. Iar jurnalistul Jonathan Bouchet-Petersen e de parere ca fotografiile sunt o tentativa rusinoasa de a face PR. El mai marturiseste ca a crezut, initial, ca e vorba de „opera” unui om oarecare, care ar fi vrut sa-l ironizeze grosier pe Macron.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!