Situatie ingrozitoare in Italia din cauza COVID 19
Stiri Internationale de ultima ora

Situatie ingrozitoare in Italia din cauza COVID 19

Lombardia este o regiune aflata in Italia care sufera extraordinar de mult de pe urma raspandirii coronavirusului.

Cati oameni au murit in Italia?

Aceasta regiune este una extrem de populata, mai ales ca aici se afla si capitala financiara a Italiei, si anume Milano.

Giuseppe Conte, premierul Italian a anunta ca vor inceta actvitatile de productie care nu sunt indespensabile. Mai exact, Guvernul a decis sa “închidă orice activitatea de producţie pe teritoriu care nu va fi strict necesară, crucială şi indispensabilă pentru a ne garanta bunurile şi serviciile esenţiale”.

Premierul a mai transmis ca farmaciile, supermarketurile si magazinele alimentare vor continua sa functioneze. Vor mai functiona si serviciile postale,  financiare, transporturile si cele de asigurare.

“Încetinim motorul productiv al ţării, dar nu îl oprim”, a spus el despre o “decizie nu tocmai uşoară”.”Nu putem ascunde realitatea care este în fiecare zi în faţa ochilor noştri. Este cea mai gravă criză pe care o traversează ţara de la cel De-al Doilea Război Mondial ”,  a transmis acesta.

Giuseppe Conte a mai declarat ”Măsurile adoptate necesită timp pentru a intra în vigoare. Trebuie să respectăm toate aceste reguli cu răbdare şi încredere”.

Sambata seara in Italia decedatii de coronavirus au ajuns la punctul culminant, mai exact au murit 793 de oameni in urma infectarii cu acest virus.  Tot sambata s-a implinit fix o luna de la depistarea primului caz de coronavirus in Italia. Sambata seara numarul decedatilor a ajuns la 4.825, ceea ce este de-a dreptul alarmant.

Coronavirus continua sa afecteze foarte multe tari. Numarul imbolnavirilor continua sa creasca alarmant.

Duminica seara autoritatile din Italia au anuntat 651 de decese in ultimele 24 de ore. Numarul total de morti in Italia a crescut si a ajuns acum la 5.476 de morti.  Numarul total de imbolnaviri in Italia este de 59.138  iar numarul vindecarilor este de doar 7.024.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns