Stiri Actuale de ultima ora

Prostituatele romance au probleme din cauza Brexit

“Ura si discriminare” – asa decriu prostituatele, pe scurt, atmosfera in care sunt nevoite sa lucreze in Marea Britanie. Potrivit The Independent, lucratorele din industria placerilor se plang ca sunt ilegal retinute si arestate, hartuite si atacate, pe fondul unei mentalitati de ura si discriminare la adresa strainilor,  create de Brexit.

Niki Adams, purtator de cuvant al English Collective of Prostitutes (ECP) – un fel de asociatie de breasla, care vegheaza la respectarea drepturilor prostituatelor – afirma ca femei din Romania si Polonia sunt retinute de politie si deportate, desi au dreptul sa lucreze in Marea Britanie. Dupa votul pro iesirea din UE, in iunie 2016, ele sunt tinta atacurilor – sustine ECP.

Sunt multe cazuri, prezentate de ECP, de romance, ridicate din strada de politie. Femeilor li se ia actul de identitate sau pasaportul si li se pune in vedere ca il primesc inapoi doar daca au bilet de intoarcere in Romania. Una dintre prostituate a fost dusa la un centru pentru imigrantii care sunt pe punctul de a fi deportati din Marea Britanie. Tanara nu a suportat conditiile de acolo si a spus ca prefera sa revina in Romania – scrie publicatia britanica.

Citeste  Mortul a câștigat alegerile la Deveselu

 

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns