Stiri Actuale de ultima ora

Primar, cu dosar penal, după un chef în Primărie

Poliţiştii din județul Vrancea au deschis dosar penal zădărnicirea combaterii bolilor pe numele primarului de la Păuleşti, Dănuţ Soare, după ce acesta şi-ar fi servit colegii cu prăjituri şi suc în primărie, de ziua lui. Primarul a fost reclamat la 112 de o persoană care a văzut petrecerea din instituție.

“La data de 18 februarie, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Tulnici au fost sesizaţi de o femeie de 28 ani, din comuna Păuleşti, cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi zile, un bărbat de 38 de ani ar fi organizat un eveniment în sediul unei instituţii publice la care ar fi participat mai multe persoane, fără a fi respectate măsurile de protecţie pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea.

Primarul Dănuţ Soare a declarat însă că nu a făcut petrecere în primărie, ci doar şi-a servit colegii cu o prăjitură şi un pahar de suc de ziua lui.

Soare penal

“Peste două zile va fi ziua mea şi ieri (joi – n.red.) mi-am chemat colegii într-o sală de şedinţe şi i-am servit cu o prăjitură şi un pahar de suc. Nu a fost o petrecere cu lăutari, nu am avut muzică. Nu a fost nimeni din afara primăriei, ci doar angajaţii, care oricum suntem aici în fiecare zi împreună. Am dat deja declaraţii la poliţie, ancheta îşi va urma cursul”, a spus Dănuţ Soare.

Potrivit IPJ Vrancea, cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns