Stiri Actuale de ultima ora

Prima scoala gratuita de DJ. Afla ce implica.

 

Dj Argatu si Slim Rocka vor pregati 30 de tineri in prima scoala gratuita de DJ din Romania.  Aceasta se va deschide la inceputul lunii mai. Scaoala de DJ se va tine la Cluj- Napoca iar 30 de tineri vor fi pregatiti de mai multi DJ.

Agentia a transmis printr-un comunicat ca prin creearea acestei scoli se doreste sa se ofere sansa unor tineri la inceput de drum care isi doresc sa devina DJ. Tinerii vor putea sa experimenteze , sa invete tehnici si au posibilitatea de a mixa pe aparate profesionale.

„Anul acesta la Cluj-Napoca se scrie istorie. (…) Între 1 şi 5 mai, Argatu’, DJ Shiver, DJ Wicked, Dora Pop, Horace Dan D, IV-IN, Marius Mariş si Slim Rocka îşi vor schimba job-ul de zi cu zi pentru a deveni profesori pentru 30 de tineri. Aceştia vor avea oportunitatea de a-şi descoperi şi dezvolta abilităţi pe care nu le pot învăţa la şcoală sau dintr-un tutorial de pe internet. Pentru că a fi DJ înseamnă mai mult decât partea tehnică, vom vorbi şi despre pasiune, inteligenţă emoţională, dezvoltarea empatiei şi a muncii în echipă. Toate costurile evenimentului, inclusiv transport, cazare şi mese, vor fi suportate de către noi şi partenerii noştri. Ne dorim, astfel, să oferim şansa unor tineri să experimenteze şi să înveţe tehnici şi practici din experienţele invitaţilor şi să aibă posibilitatea să mixeze pe aparate profesionale”, s-a mentionat din document.

Citeste  Brexit - ce trebuie sa faca romanii din Marea Britanie

Tinerii care sunt asteptati sa vina sa se inscrie la acest curs trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 14 si 20 de ani si trebuie sa fie pasionati de tot ce implica acest domeniu. Pentru inscrieri va puteti adresa oricand  persoanelor care se ocupa de aceste cursuri si sa completati formularul prezent pe site. Este o ocazie unica sa intrati in aceasta lume frumoasa a muzicii.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *