Stiri Internationale de ultima ora

Rusia se pregateste de un razboi pe Marea Neagra.

Armata rusa se pregateste de un razboi  in Marea Neagra. Mai exact, acestia au efectuat exercitii pe litoralul Marii Negre. Au simulat actiuni de contracarare a atacurilor aeriene.  Toate aceste manevre militare au avut loc in regiunea rusa Kransnodar, care este situata in nordul Marii Negre.  In timpul acestor exercitii au fost utilizate sisteme antiaeriene Buk-M1-2 si Pantsyr-S1.

“În cursul procedurilor, personalul care utilizează sisteme antiaeriene a distrus peste 20 de ţinte aeriene prin simulări electronice” a dorit sa mentioneze comandamentul militar sudic al armatei ruse.

Toate aceste manevre militare au durat o zi iar contracararea atacurilor aeriene inamice au fost efectuate cu avioane si drone militare. La exercitii au participat 500 de militari si au fost utilizate 40 de sisteme antiaeriene.

Ministrii de Externe a statelor membre NATO au adoptat in cursul zilei de joi un set de masuri pentru intensificarea securitatii in regiunea Marii Negre cu ocazia reuniunii aniversare de la Washington. Totodata Alinta Nord – Atlantica a cerut Rusiei sa revina la respectarea Tratatului Fortelor Nucleare Intermediare.

Citeste  Non merci

Secretarul general  NATO, Jens Stoltenberg a declarat “Noi vom avea un răspuns moderat şi coordonat şi nu intenţionăm să instalăm sisteme terestre de rachete nucleare în Europa. NATO va continua să menţină mijloace credibile şi eficiente pentru descurajare şi apărare”.

Rusia este o tara care se intinde atat pe teritoriul Europei cat si pe cel al Asiei. Este cea mai intinsa tara din lume dar cu toate astea este a opta tara din punct de vedere al numarului de locuitori.  Desi populatia Rusiei este relativ mare aceasta are o densitate scazuta si se datoreaza in cea mai mare parte dimensiunii enorme a tari.

Rusia este o tara independenta si cu o mare influenta in Comunitatea Statelor Independente. Rusia este o tara puternica care este bine organziata.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *