Stiri Internationale de ultima ora

Doi oameni omorati in Canada de un criminal in costum medieval

Atacul a avut loc la Quebec; nu se cunosc motivele, dar e posibil sa fie vorba de un dezechilibrat psihic.

Barbatul, imbracat in haine medievale, s-a repezit cu sabia, la intamplare, in trecatori. Doi oameni au murit si cinci sunt raniti. Politia din Quebec afirma ca nu ar fi nicio legatura cu terorismul.

Fiind sarbatoarea de Halloween, barbatul imbracat in straie medievale nu a atras prea mult atentia trecatorilor. Deodata, s-a repezit cu o sabie si a atacat la intamplare.

A reusit sa faca nevazut, dar dupa cateva ore politia a prins un tanar, pe care il considera principalul suspect. Barbatul are 24 de ani si e din Montreal. Se pare ca in cursul unor vizite la psiholog, acum cativa ani, tanarul ar fi evocat dorinta lui de a pune la cale un atac.

“Imbracat in costum medieval si inarmat cu o sabie japoneza, si-a ales victimele la intamplare, noi asa credem. Suspectul avea intentia sa faca foarte multe victime” – a declarat seful politiei din Quebec. Potrivit informatiilor preliminare, barbatul nu ar avea nicio legatura cu grupari teroriste.  In masina lui au fost gasite bidoane cu benzina.

Citeste  Americanii se sterg cu hârtie igienică din Mexic

“A fost un act izolat. Trebuie sa lansam o dezbatere la nivelul societatii pe subiectul sanatatii mintale, pentru ca apar tot mai multe probleme” –a declarat primarul din Quebec, Regis Labeaume.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *