Artic. 2 repatriere-romania.ro
Stiri Lifestyle de ultima ora

Apartinatorul care solicita o repatriere din Germania citeste mai mult pe site-ul firmei Repatriere-Romania.ro

Repatriere-Romania.ro suna salvator pentru apartinatorul care a pierdut pe cineva drag in Germania. Stie ca a pierdut definitiv o persoana draga si doreste sa ii aduca sicriul acasa, sa poata plange in hohote cu capul asezat pe sicriu, cand nimeni nu va fi de fata la capela.

Apartinatorul nu isi gaseste linistea pana cand nu isi rezerva acest moment la care are dreptul. Vrea sa ii simta prezenta celui drag in acel sicriu, sa poata mangaia capacul sicriului, iar dupa inmormantare sa se poata duce la mormant, fiindca decedatul va ramane mereu viu in inima celui care l-a iubit. Doreste sa sadeasca flori frumoase pe mormant si sa se duca in vizita cu florile specifice fiecarui anotimp: zambile si ghiocei primavara, liliac, iasomie, crini si trandafiri vara si dalii si crizanteme toamna.

Fiecare are dreptul la un asemenea moment in care sa isi planga mortul si sa ii spuna ceea ce a ramas nerostit.

Pentru a se orienta in universul necunoscut al repatrierii, apartinatorul citeste mai mult pe site-ul celei mai bune firme de pompe funebre, specializata in repatrieri.

Informatiile de pe site demonstreaza faptul ca firma este capabila sa ofere aceste servicii, fiindca stie care sunt prevederile legale care se aplica in tara respectiva si in spatiul european, are o echipa de profesionisti gata sa actioneze, flota funerara este in stare buna, iar colaboratorii din Germania faciliteaza organizarea repatrierii.

Prezinta garantie firmele care au program non-stop pentru ca nu se stie cand este nevoie de ajutorul lor urgent. Cel care raspunde la miezul noptii la telefon sau la e-mailul apartinatorului isi arata in acest mod disponibilitatea de a actiona in numele familiei indurerate pentru aducerea in tara a defunctului.

Citeste  Aproape toti romanii stau acasa de sarbatori

Repatrierile pe ruta Germania-Romania sunt greu de realizat. Oamenii critica adesea sistemul birocratic romanesc, dar un deces este considerat o urgenta in aceasta tara, iar actele necesare inmormantarii se elibereaza rapid.

In Germania insa se face mai intai programare atat pentru depunerea, cat si pentru ridicarea actelor si se intelege ca sarcina echipei de la pompe funebre este putin ingreunata de aceste formalitati.

In plus, actele romanesti ale defunctului tebuie sa fie traduse, iar despre dificultatea limbii germane vorbeste toata lumea.

Exista multe prevederi legale stricte in ceea ce priveste traseul prevazut in pasaportul funerar, care nu trebuie schimbat sub nicio foma si incredintarea documentelor care permit repatrierea.

State ca Germania si Italia nu elibereaza niciodata aceste documente vreunui membru al familiei, cu care refuza sa colaboreze, ci doar firmei de pompe funebre care raspunde de repatrierea respectiva.

De ce oare? Fiindca doresc sa aiba certitudinea unei gestionari cu mana forte a organizarii repatrierii. Implicarea unei firme cu 15 ani experienta inseamna reusita si corectitudine.

Respectarea legilor funerare este sinonima cu grija fata de persoanele care manipuleaza trupul neinsufletit, care vor fi prezente la priveghi si care vor sta in apropierea sicrielor.

Ce ar fi ca defunctul sa nu fie pus in sicriul de zinc mai intai, ci direct in cel de lemn si sa fie adus pe o temperatura de se prajeste oul  spart in nisipul fierbinte? In mod sigur ca persoanele de la priveghi ar resimti dureros o astfel de incalcare a legii. O calatorie de doua-trei zile a unui trup lipsit de viata care nu a fost imbalsamat s-ar transforma intr-un cosmar pentru sofer.

Citeste  Termoșemineul - încălzire cu bani puțini

Toate masurile vin din  experienta, vin in uma unor cercetari si au scop protector. Si decedatul, dar si cei vii care doresc sa participe la inmormantare au dreptul la protectie.

Pretul repatrierii din Germania nu este stabilit in functie de dificultatea acestui seviciu complex, ci in functie de distanta dintre orasul in care a avut loc decesul si orasul din Romania in care trebuie sa ajunga sicriul.

Sunt preturi stabilite cu inima, fiindca managerii firmei de pompe funebre stiu cat este de greu sa moara cineva departe de ai sai, iar ai sai sa nu il poata aduce in tara.

Apartinatorul care doreste sa afle costul repatrierii are la dispozitie un fomular pe site si va primi raspunsul in cel mult 5 minute dupa completarea si expedierea lui.

Specialistii firmei actioneaza in asa fel, incat toti apatinatorii care le solicita ajutorul sa fie multumiti pe deplin si sa isi exteriorizeze recunostinta, fiindca acestia sunt cei mai motivanti factori.

Drumul catre Romania este mult mai usor, cand pregatirile trupului neinsufletit sunt facute cu grija, ia soferii conduc prudent masinile funerare curate si foarte bune.

Citeste  Vaping - cum sa alegi un kit potrivit pentru nevoile tale

Trupul toaletat, imbalsamat, imbracat elegant isi gaseste linistea, ca urmare a omeniei cu care este inconjurat.

Sicriul de zinc ajuta trupul lipsit de viata sa reziste pana la intalniea cu cei dragi si pana la inmomantare.

Ce sunt repatrierile? Acele intoarceri acasa pentru totdeauna ca oameni dragi sa poata veni in vizita la cimitir si sa isi deschida sufletele. Lumea celor vii poate comunica oricand cu cei tacuti care stiu sa pastreze secretele.

Repatrierile sunt dovezi de omenie, ia cel care le-a inventat merita sa fie binecuvantat. Sunt oameni care doresc cu orice pret sa se odihneasca in pamantul natal, acolo unde au vazut lumina zilei si au fost inconjurati cu atata iubire.

Cei care fac ca repatrierea sa devina realitate merita toata recunostinta din univers. Intoarcerea romanilor decedati acasa se face cu multa truda, truda celor care inteleg ca apartinatorii ar suferi enorm sa nu aiba acel moment de comunicare cu mortul lor.

Cei de acasa au nevoie de un sicriu si de un mormant, sa poata accepta sfarsitul vietii celui drag. Altfel vor crede ca totul a fost o farsa urata si vor suferi pana in ultima clipa a vietii.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *