Stiri Economice de ultima ora

Afla cum poti trimite gratuit bani din strainatate.

 

Vrei sa afli cum poti trimite bani gratuit din strainatate? Ei bine, va prezentam in acest articol doua aplicatii prin care poti face transferuri internationale gratuite.

Foarte multi romani muncesc in strainatate iar volumul banilor trimisi catre tara noastra a crescut in ultimii ani. Conform studiului “Barometrul fortei de munca”realizat de PwC Romania pentru Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei, peste 3,5 milioane de romani traiau in strainatate la finalul anului 2017.

Cei mai multi dintre acesti romani erau in Italia peste un million, apoi in Spania 628.000 , Germania 547.000 , Regatul Unit al Marii Britanii 306.000 si Ungaria 208.000. In acel an s-a trimis aproximativ 5 miliarde de dolari in tara noastra.

In cele ce urmeaza iti prezentam cele doua aplicatii prin care poti trimite bani acasa:

  1. TransferGo – este o companie infiintata in anul 2012 la Londra. Serviciile puse la dipozitie de catre aceasta companie sunt disponibile in 48 de tari. Romania a beneficiat de aceasta aplicatie in anul 2015. La finalul lunii martie compania a depasit 1 milion de utilizatori globali si a efectuat 3 milioane de transferuri. Din numarul total de transferuri peste 300.000 au fost operate de catre Romania.

Trebuie sa iti creezi un cont pentru a te putea folosi de acest program. Pentru a face un transfer gratuit este necesar sa completezi numele si prenumele persoanei careia ii trimiti banii si codul IBAN al acesteia.

  1. Revolut – a fost infiintat in luna iulie a anului 2015 in Londra. Acesta are in prezent peste 4 milioane de utilizatori la nivel global dintre care peste 210.000 sunt in Romania. Trebuie sa iti creezi un cont in aceasta aplicatie dupa care trebuie sa incarci in aplicatie o suma de bani dintr-un cont pe care il detii este minim 50 lei pentru activarea acestuia.
Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns