Stiri de ultima ora din Turism

Topul celor mai frumoase destinatii de vacanta in 2019.

Iti doresti sa aflii care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta in 2019? Atunci descopera in cele ce urmeaza cele mai frumoase si mai relaxante vacante.

In Brazilia pe insula Fernando do Noronha se afla cea mai frumoasa plaja din lume. Aici vei putea avea parte de cea mai frumoasa vedere, apa cristalina si delfinii care se joaca in apa vor ajuta la creearea acestei imagini. In plus aceasta apa este ideala pentru scufundari iar plaja este formata dintr-un nisip fin impecabil.

Plaja cubaneza Varadero se afla la 140 de kilometri de Havana si are mai mult de 20 de kilometri de plaja. In anul 1930 a fost transformata in statiune de lux si a fost vizitata de foarte multe vedete.

Plaja La Concha , din San Sebastian , Spania este situata chiar in centrul orasului si se bucura de aprecierea tuturor vizitatorilor.

Laguna Balos din Creta este renumita pentru plajele salbatice si apa limpede de un albastru perfect. Tot pe aceasta insula mai este si plaja Efalonissi , o plaja superba pe care nu trebuie sa o ratezi.

Plaja Fig Tree Bay din statiunea Protaras din Cipru este una din cele mai renumite plaje. Este perfecta pentru practicarea activitatilor nautice.  Aceasta plaja este inconjurata de un numar mare de arbori cu smochini.

Plaja Kleopatra din Antalya se bucura de o frumusete aparte. Antalya fiind una dintre cele mai populare statiuni din Turcia. Aici vei avea parte de o vacanta sigura si plina de distractie.

Santorini , Grecia se bucura de o frumusete ravasitoare. Aici vei avea parte de cele mai frumoase imagini si te vei putea bucura de o vacanta relaxanta plina de peisaje frumoase.

Pig Island , Bahamas este o destinatie exotica in care te poti bucura de experiente inedite. Aici poti inota cu porcusorii care se bucura de prezenta oamenilor.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns