Stiri Actuale de ultima ora

Mesajul Patriarhului adresat romanilor e aproape identic cu cel de anul trecut

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis un mesaj video cu ocazia Anului Nou 2023 si Sărbătorii Botezului Domnului.

Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Romane a preferat, anul acesta, un mesaj scurt, in care ureaza romanilor La mulţi ani si le transmite urari de pace si bucurie.

“Cu prilejul Sarbatorii Anului Nou si Botezului Domnului, va adresam tuturor doriri de sanatate si fericire, pace şi bucurie, dimpreună cu urarea: La mulţi ani !” – a transmis Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel.

Un video scurt, sec, identic aproape cu cel de anul trecut

Este un video scurt, de doar 38 de secunde, din care Patriarhul vorbeste doar cateva, in rest fiind muzica de cor. Mesajul adresat credinciosilor ortodocsi din Romania este aproape identic cu cel transmis anul trecut, difera doar cateva cuvinte.  E lipsit de empatie, pare rostit din obligatie. Oare specialistii in comunicare de la Patriarhie au fost parasiti de orice urma de inspiratie si pur si simplu au preferat copy-paste ? Nemaivorbind de faptul ca cel care conduce orice biserica ar trebui ca de sarbatori sa fie cumva mai aproape de enoriasi si sa aiba mesaje mai apropiate de suflet. Mai ales in aceste vremuri complicate. Poate ca romanii ar fi avut nevoie de cuvinte mangaietoare din partea Patriarhului, insa imensul aparat de PR de la Patriarhie fie nu a avut inspiratie, fie e total dezinteresat.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns