Stiri Internationale de ultima ora

COVID inchide bordelurile din Spania

Mai multe regiuni din Spania inchid bordelurile, pe fondul avalansei de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus. Lucratoarele din industria sexului se plang ca nu au fost anuntate si ca li s-a luat painea de la gura.

Au fost deja inchise cluburile de noapte, dar acum masura vizeaza si bordelurile. Autoritatile spun ca este imposibil de pastrat distanta fizica in asemenea stabilimente.

“Nu ne-a spus nimeni nimic, aveam acelasi program si ieri, cand am ajuns la munca, totul era inchis. Fara vreun fel de anunt. Nu stiu ce ne facem” – povestea una dintre prostituate. O colega de ei spune ca, oricum, dupa redeschidere, “comertul” a mers foarte prost, cu clienti putini, iar incasarile de-abia ajungeau pentru supravietuirea de pe o zi pe alta. Mai ales ca multe au familii si copii.  Fetele sunt de parere ca, daca s-au inchis bordelurile, ar trebui inchis tot, inclusiv plajele, pentru ca virusul se raspandeste peste tot, nu doar in bordeluri.

In Spania, proxenetismul si traficul de persoane in vederea activitatilor sexuale sunt pedepsite prin lege, dar prostitutia se practica sub paravanul unor hoteluri, baruri si saloane de masaj.

Spania se confrunta cu o avalansa de noi cazuri de infectari COVID, marea majoritatea in randul tinerilor si avand legatura cu viata de noapte.

In regiunea Alcázar de San Juan, au fost depistate cel putin 12 prostituate bolnave de COVID. Autoritatile spun ca e destul de greu sa faca ancheta epidemiologica, tinand cont ca niciunul din clienti nu doreste sa recunoasca vizita la bordel. Nici prostituatele nu merg sa se testeze, chiar daca au simptome, pentru ca se tem ca raman fara serviciu.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns