Stiri Actuale de ultima ora

Alexandra a murit cu zile

Incompetenta autoritatilor a curmat viata tinerei rapite de monstrul din Caracal

Alexandra Macesanu, 15 ani, sechestrata, violata si omorata de un barbat din Caracal putea fi salvata. A doua zi dupa ce a disparut, fata a reusit sa sune la serviciul de urgenta 112. A sunat de 3 ori in mai putin de un sfert de ora si a descris operatorilor ce era in jurul ei.

„Vine, vine!” – ultimele cuvinte ale Alexandrei

Fata a sunat la ora 11.05, dupa un minut si, ultimul apel, la ora 11.12. Le-a spus operatorilor ca nu stie exact unde se afla, ca e intr-o casa parasita, ca a fost violata si ca are picioarele legate cu sarma. L-a descris sumar si pe agresor. Ultimele cuvinte ale Alexandrei au fost „vine ! vine !”, dupa care convorbirea s-a intrerupt. Au fost ultimele ei clipe de viata.

Daca autoritatile interveneau la timp, fata avea o sansa sa ramana in viata

Apelul nu a putut fi localizat cu exactitate. STS a anuntat doar aria de unde a fost facut apelul telefonic.  A durat 19 ore pana ce autoritatile au intervenit, iar acum arunca vina unii pe altii pentru sfarsitul tragic al adolescentei. Politia a acuzat STS ca a comunicat imprecis locul apelului 112, dar STS sustine ca nu au fost niciun fel de inadvertente si ca protocolul de actiune a fost respectat. Pe de alta parte, politia a anuntat ca nu a putut intra in casa suspectului decat dupa 6 dimineata, deci la 19 ore de la apelurile Alexandrei, pentru ca nu avea mandat de la procuratura. Procurorii se apara : afirma ca mandatul a fost gata la 3 noaptea, dar nu mai era niciun echipaj de politie la serviciu.

Citeste  Facebook ia măsuri pentru combaterea hărțuirii online

Criminalul nu recunoaste nimic

Descris de vecini ca fiind un om ascuns, violent si ciudat, Gheorghe Dinca, 66 de ani, din Caracal, a luat-o pe Alexandra, la ocazie. Fata plecase din comuna Dobrosloveni, judetul Olt, si voia sa ajunga la Caracal. Monstrul a rapit fata, a dus-o la el acasa – un atelier auto dezafectat – a batut-o si a violat-o. Infuriat ca Alexandra a reusit sa sune la 112, barbatul a ucis-o, probabil, imediat si apoi ars cadavrul fetei.

 Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns