Afla mai multe detalii despre asigurarea angajatilor in cazul infectarii cu Covid-19
Stiri de ultima ora din Sanatate

Afla mai multe detalii despre asigurarea angajatilor in cazul infectarii cu Covid-19

Pentru orice companie cea mai valoroasa resursa sunt oamenii. Acestia sunt singurii care pot misca business-ul si care il pot face sa functioneze. Asigurarea angajatilor in cazul infectarii cu Covid-19 este o masura care ar trebui sa fie adoptata de foarte multe companii.

„A fost nevoie să ne adaptăm rapid și să venim cu soluții care să fie potrivite cadrului nou în care trăim și în care ne desfășurăm activitatea. Astfel, am văzut că viața și sănătatea sunt expuse unui risc nou, l-am abordat și, prin urmare, am inclus riscurile asociate Covid-19 în produsele noastre de asigurare”, transmite Lidia Dragan, director de dezvoltare produse si servicii UNIQA Asigurari.

Aceasta a mai adaugat „acoperirea prin asigurare este un instrument suplimentar pe care companiile pot să-l utilizeze pentru a-și proteja angajații. Aceasta nu înlocuiește măsurile pe care trebuie să le implementeze un angajator pentru a oferi un cadru de lucru adaptat noilor realități. Asigurarea suplimentează practic aceste măsuri și protejează acolo unde măsurile pot eșua”.

Cat costa o astfel de asigurare?

In cazul unei imbolnaviri cu noul coronavirus asigurarea de viata de grup oferita de UNIQA ofera o indemnizatie de spitalizare dar si o indemnizatie fixa in caz de deces.

Ei bine, pentru a avea parte de o asigurare care sa acopere protectia in cazul riscurilor asociate COVID-19. Compania de asigurari a lansat polita UNITEAM PROTECT, o asigurare de viata de grup care acopera riscul infectarii cu Covid-19  si care este destinata companiilor cu minimum 10 angajati. Aceasta are o durata contractuala de  1 an.

Prima anuala pe care o companie o plateste pentru fiecare angajat cuprins in asigurare este de 112 lei. „Am lansat acest produs în data de 15 mai, odată cu ieșirea din starea de urgență, când măsurile s-au mai relaxat, iar companiile au început să implementeze planuri de revenire la cadrul de lucru obișnuit. Această revenire le impune companiilor să acționeze cu foarte multă prudență pentru a face față impactului pe care pandemia îl poate avea asupra afacerii, fiind necesar să acționeze pentru a-și proteja și sprijini echipele”,  a mai spus Lidia Dragan.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns