Stiri Internationale de ultima ora

Wali, unul dintre cei mai buni lunetisti din lume, a venit in Ucraina sa lichideze rusi

Exista foarte putine fotografii cu el, iar numele complet nu i se cunoaste, doar porecla – Wali. Este unul dintre cei mai buni lunetisti din lume, cu o precizie greu de egalat. Poate elimina orice tinta pana la o distanta de 3,5 kilometri.

Wali a fost in Irak, unde, pe cont propriu, a luptat impotriva teroristilor din gruparea Stat Islamic. Acum, a trecut frontiera in Ucraina, scrie The Mirror. Si-a lasat sotia si copilul in Canada si a plecat, ca voluntar, sa lupte cu oamenii lui Vladimir Putin.

De asemenea, el a fost de doua ori in Afganistan, ca lunetist (sniper) in armata canadiana, din 2009 pana in 2011. Wali nu da gres si lichideaza tintele la o distanta de 3,5 kilometri. Se pare ca, in toata lumea, sunt doar 2-3 lunetisti cu o asemenea precizie.

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelensky, a infiintat Legiunea Straina a Ucrainei si i-a indemnat pe toti strainii care vor sa vina sa ajute poporul ucrainean sa vina in tara si sa lupte cu ocupantii rusi.

Wali a fost contactat de un prieten care se ocupa de convoaie cu ajutoare umanitare in zona Donbas. Wali a declarat presei din canada ca prietenul lui i-a spus ca e nevoie de un lunetist de elita. “E ca o alarma de incendiu. Cand pompierul o aude, pleaca imediat. Asa si eu” – a declarat Wali.

A plecat din Canada, lasandu-si sotia si baietelul care peste cateva zile implineste un an. “Stiu, e groaznic. Dar eu, cand vad imaginile cu distrugerile din Ucraina, il vad pe fiul meu in pericol, in suferinta. Cand vad o cladire distrusa, il vad pe proprietar ramas fara nimic, trebuie sa merg in Ucraina, din motive umanitare”, a marturisit tragatorul de elita.

sursa foto: The Mirror

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns