Stiri Actuale de ultima ora

Sex si violenţă la TVR: un cunoscut comentator sportiv ar fi lovit o colega cu care, se pare, avea relatii intime

Un scandal cu iz de telenovela zguduie televiziunea publica in aceste zile. O jurnalista de la Cultural il acuza pe comentatorul sportiv Marian Olaianos ca a batut-o. La randul sau, Olaianos sustine ca tanara l-a hartuit sexual.

Presedintele Director-General, Dan Turturica, a dispus inceperea unei anchete disciplinare in regim de urgenta, pentru a face lumina in acest caz. Unele gesturi violente ale comentatorului sportiv ar fi avut loc pe holurile institutiei, deci, teoretic, exista imagini de pe camerele de supraveghere. Daca acestea dovedesc faptul ca Olaianos si-a batut colega, comentatorul sportiv ar putea chiar sa fie dat afara din TVR.

O poveste de amor clandestina ?

Mai multi angajati din TVR spun ca relatia dintre cei doi ar fi fost cunoscuta de ceva vreme. Nu e clar ce s-a intamplat, dar este posibil ca, la un moment dat, Olaianos sa fi vrut sa puna capat. Comentatorul sportiv, in varsta de 48 de ani, este casatorit si are doi copii. Unul dintre scenarii este ca tanara nu a acceptat o despartire si a facut crize emotionale, iar Olaianos a avut o iesire violenta si a lovit-o. Femeia agresata este Nadine Vladescu, angajata de cateva luni la departamentul Cultural al TVR. Nu e clar daca idila dintre cei doi, daca a fost o idila, a inceput dupa angajarea ei sau era preexistenta.  Nadine Vladescu are acte doveditoare privind traumele fizice suferite.

Marian Olaianos este printre cei mai cunoscuti comentatori sportivi ai TVR si urma sa plece in Qatar pentru a relata despre Campionatul Mondial de Fotbal. Nu e clar daca va mai pleca, tinand cont ca e anchetat disciplinar. Nadine Vladescu a facut studii in Anglia si a lucrat in presa culturala,  printre alte publicatii la Dilema Veche si Observator Cultural.

Miriam

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns