Stiri Justitie de ultima ora

Romanul Nicusor, la furat si in ziua de Paste

Totul s-a intamplat in parohia Houdan, din zona Île-de-France, Paris. Romanul, in varsta de 44 de ani, a furat vesmintele preotului parohiei  si “s-a servit” si din poseta unei enoriase – scrie actu.fr.

Cu prada intr-o geanta, Nicusor s-a imbatat si a facut scandal la o cafenea din Houdan. S-a luat de clienti,  se certa cu toata lumea, si, in cele din urma, a sosit politia.

Romanul a furat inclusiv in timpul slujbei

Jandarmii i-au cerut sa arate geanta. In interior, surpriza totala. Au descoperit un telefon Samsung, un laptop si haine preotesti. In duminica Pastelui catolic, preotul il invitase la masa, asa cum face, de regula, cu persoanele defavorizate. In timpul slujbei, Nicusor a profitat si de neatentia unei enoriase si i-a subtilizat din geanta telefonul mobil. Odata iesit din biserica, romanul s-a pus pe vorbit la telefon cu toate rudele din Romania.

“Diavolul si-a bagat coada”

In instanta, Nicusor a dat vina pe … diavol. Romanul a spus ca nu e el de vina, ci diavolul l-a indemnat sa fure. Iar avocatul sau l-a pus sa arate judecatorilor palmele batatorite si a declarat acestea nu sunt maini de hot, ci maini de om care munceste din greu.

Romanul  a scapat cu o condamnare de 6 luni inchisoare cu suspendare.

Citeste  Doi romani, sot si sotie, care exploatau romani in Marea Britanie, au fost condamnati

Miriam

sursa foto: actu.fr

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *