Stiri Economice de ultima ora

O veste buna pentru toti copiii din Romania. Alocatiile se maresc incepand din data de 1 aprilie.

Incepand din data de  aprilie 1 aprilie 2019 alocatiile se maresc considerabil. Legea bugetului de stat pentru anul 2019 a intrat deja in vigoare. Sumele pe care copiii urmeaza sa le primeasca sunt : 300 de lei pentru copiii cu varsta de pana in doi ani, 150 de lei pentru copiii cu varsta de pana in 18 ani si 300 de lei pentru copiii cu handicap pana la varsta de 18 ani.

Alocatia copilului se primeste pe card, este mult mai simplu si mai eficient in acest mod.  Alocatia are parte de o crestere considerabila de la data de 1 aprilie 2019 o alocatie va fi in valoare de 300 de lei de la 200 de lei cat valora in prezent. Parintii pot primi alocatia copilului pe card in cazul in care nu doresc sa mai apeleze la serviciile Postei Romane. Daca esti interesat de aceasta procedura iata cum poti face : trebuie sa iti deschizi un cont la o anumita banca in functie de preferintele tale si de dobanzi sau de comisioane mai mici.  De indata ce ai un cont bancar trebuie sa soliciti la banca contul IBAN al contului deschis. Cu acest cont bancar vei merge la Directia Muncii si Asistenta Sociala unde vei completa o cerere. Este necesara prezenta ambilor parinti deoarece acestia trebuie sa  fie de acord ca alocatia sa se vireze in contul deschis la banca. Aceasta se face printr-o cerere scrisa dupa care banii se vor vira pe card in fiecare luna.

Faptul ca alocatia se mareste nu poate fi decat un aspect benefic pentru toti copiii din toate colturile tari. Este foarte important pentru copiii nostri sa aiba parte de alocatii mai mari cu care sa isi poata achizitiona produsele dorite.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns