Stiri Internationale de ultima ora

Noi dezvaluiri despre Eurovision ‘Este un fenomen ilegal dezgustător’.

Noi dezvaluiri despre Eurovision continua sa apara, se pare ca televiziunea israeliana KAN a oprit vanzarea biletelor si se investigheaza posibile nereguli. Primul lot de bilete a fost epuizat intr-o ora de la punerea in vanzare.

Politia israeliana investigheaza noi suspiciuni de vanzarea biletelor la suprapret. Televiziunea KAN a transmis site-ului Leaan – cel care se ocupa cu vanzarea biletelor sa blocheze orice actiune de acest fel deoarece au fost raportate multe nereguli.

Acest anunt a fost facut la scurt timp dupa  ce ministrul de securitate interna Gilad Erdan a cerut politiei israeliene sa investigheze revanzarea biletelor pentru Eurovizion.

Se pare ca suspendarea ceruta de KAN este pe termen nedeterminat „au identificat o încercare de a interveni în procesul de vânzare”  foarte multe bilete care reprezentau cele mai bune locuri au fost vandute catre oficiali media si din sport si nu publicului larg „în contradicţie cu instrucţiunile KAN”.

Pretul biletelor pentru Eurovision este in medie de 100 de dolarit, partea a doua de bilete vor fi repuse in vanzare in luna aprilie. Vor fi disponibile in total 4.000 de bilete pentru publicul general si in jur de 3.000 pentru European Broadcasting Union.

„Un fenomen ilegal dezgustător”, aşa a catalogat Erdan, duminică, acţiunile speculanţilor. „Nu este posibil ca un eveniment istoric şi aşteptat să fie o sărbătoare să fie folosit de infractori pentru a mânji faţa statului Israel. Am cerut poliţiei să acţioneze împotriva speculei cu orice mijloace disponibile”.

Eurovision va avea loc la Tel Aviv, este editia cu numarul 64. Alaturi de Romania vor participa alte 40 de tari pentru ca Ucraina a renuntat. Prima editie a acestui concurs a avut loc in anul 1956 la Lugano in Elvetia. Printre cei mai populari artisti care au urcat pe scena Eurovision se numara Julio Iglesias, Toto Cutugno, Celine Dion, Johnny Logan si ABBA

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns