Stiri din Sport de ultima ora

Iti doresti o bicicleta cursiera? Descoper-o pe cea care ti se potriveste

Ai admirat vreodata ciclistii participanti la Turul Frantei? Ai visat sa calatoresti pedaland cu viteza de peste 40 de km/h? Daca aceste intrebari ti-au starnit interesul, hai sa vorbim despre bicicleta cursiera.

La fel ca o bicicleta obisnuita, bicicleta cursiera te ajuta sa te mentii in forma si iti poate oferi o alternativa de deplasare mult mai accesibila si prietenoasa cu mediul inconjurator. Ceea ce face aceste biciclete speciale insa, este faptul ca sunt construite astfel incat sa poata prinde viteze mult mai mari decat cele ale bicicletelor cu care am crescut cu totii. Rotile aduse mai aproape una de cealalta si ghidonul asezat mai jos vin in sprijinul cresterii vitezei, fapt ce le face perfecte pentru curse de lunga distanta si competitii sportive. Iata modelele recomandate de noi!

 

Bicicletele FOCUS cu modelul cadrului special pentru barbati

 

Concepute si testate in Germania, bicicletele Focus respecta standarde ridicate de precizie, tinandu-se cont si de performanta si durata de viata a acestora. Realizate atat pentru ciclistii cu experienta, cat si pentru incepatori, cadrul de aluminiu este usor si ofera o buna rezistenta bicicletelor, raspunsul la socuri fiind surprinzator. Astfel nu va trebui sa iti faci griji in privinta bicicletei tale in cazul accidentelor.

Bicicletele cursiere recomandate, Arriba Altus Plus 24G DI darkolive si Izalco Race 6.9 22G freestylematt 2019, asigura confortul ciclistului si vin cu un angrenaj cu 24, respectiv 22 de viteze, cea din urma fiind mai potrivita ciclistilor cu experienta, in special celor ce au in vedere participarea la diversele concursuri de ciclism oferite de lumea larga.

 

Bicicleta SPRINT Monza Race cu model unisex al cadrului

 

Bicicleta de ultima generatie, Sprint Monza Race cu 24 de viteze, este recomandata atat persoanelor de sex masculin, cat si celor de sex feminin si este perfecta pentru incepatorii pasionati de ciclism. Franele de tipul U-break, intalnite si la bicicletele BMX realizate pentru freestyle-uri, sunt compacte, iar proeminenta laterala a sistemului de frana si cablu este minima. Angrenajul cu 24 de viteze permite urcarea usoara a oricarui tip de panta, precum si atingerea unor viteze superioare fata de alte biciclete din aceeasi categorie.

Un alt avantaj al acestei biciclete este faptul ca, la fel ca in cazul bicicletelor FOCUS, cadrul este confectionat din aluminiu, rezistenta bicicletei la impact fiind una ridicata.

Cele trei modele de bicicleta cursiera se gasesc in oferta mosionroata.ro

Daca vrei sa achizitionezi o bicicleta cursiere, Mos Ion Roata este cea mai buna alegere.

Mos Ion Roata a luat nastere din dragoste, dragoste pentru sport si in special pentru ciclism. La ei puteti gasi produse variate, de inalta calitate, speciale pentru diverse categorii de varsta.

Dorinta intregii echipe din spatele mosionroata.ro este aceea de a aduce sportul in viata oamenilor si de a invata copiii de mici ca mentinerea unei vieti active si sanatoase aduce plusuri in multe domenii ale vietii. Prin activitatea sportiva copiii nostri isi vor face prieteni, vor creste sanatosi si vor duce sportul mai departe.

Bicicletele de la Mos Ion Roata dispun de o garantie de 24 de luni din momentul achizitiei, iar transportul acestora va fi gratuit. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti cea mai potrivita bicicleta pentru tine sau copilul tau.

 

Date de contact:

Adresa: sos. Stefan cel Mare, nr. 15, sect. 2, Bucuresti (între IGP si aleea Circului)

Telefon/fax: 0720 043 001 / 021 210 40 32

E-mail: info@mosionroata.ro

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns