Stiri de ultima ora din Turism

Israel a inregistrat venituri de aproape 6 miliarde de dolari in 2018.

Israel a inregistrat un succes imens anul trecut in turism. Mai exact cresterea a fost de 14% comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent. Veniturile din turism au fost de aproximativ 5.8 miliarde de dolari.

Ministrul turismului din Israel , Yarin Levin a declarat urmatoarele “”Factorii care au dus la acest record sunt schimbarea radicala a strategiei de marketing, dezvoltarea infrastructurii, introducerea de zboruri directe cu plecare din mai multe destinatii si noile colaborari cu mari agenti de turism din intreaga lume” .

In luna decembrie a anului trecut Israel a avut parte de aproximativ 325.600 de turisti.  In general in Israel calatoresc persoane din toate colturile lumii. Din Statele Unite vin aproximativ 897.100 de turisti , din Franta 346.000 de turisti din Rusia 316.000 de turisti, din Germania 262.500 de turisti , Marea Britanie 217.900 de turisti si din Italia 150.600 de turisti. Romania este a doua tara dupa Polonia ca numar de turisti in Israel.

In schimb si noi avem parte de turisti din Israel. Ambasadorul Israelului, David Saranga afirma ca “”Exista 60 de zboruri in fiecare saptamana intre Israel si Romania din sase orase si numarul turistilor care vin din Israel in Romania este al doilea pe lista de tari, dupa Germania, si asta ne face sa fim foarte mandri”.

Foarte multi dintre romanii care merg in Israel isi doresc sa vada Tel Aviv. Alte obiective turistice din Israel pe care nu trebuie sa le ratezi sunt: Caesarea , Haifa, Nazareth , Craterul Ramon, Marea Galileei, Eilat, Masada si Marea Moarta. Toate acestea le vei putea vedea daca vei avea parte de o vacanta de cel putin 7 zile.

Israelul este o tara din Orientul Mijlociu de-a dreptul fascinanta. O vacanta in Israel te va ajuta sa te relaxezi si sa iesi din cotidian.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns