cabina-de-dus
Stiri Lifestyle de ultima ora

Cum alegi cea mai potrivita cabina de dus pentru baia ta

Exista foarte multe tipuri de cabine de dus, ceea ce inseamna ca poate fi destul de dificil sa faci alegerea potrivita. Atunci cand vrei sa renovezi complet baia, cabina de dus este o parte cruciala din proiect. Asadar, inainte de a incepe sa cauti cabina de dus ideala, ar trebui sa te gandesti daca esti dispus sa schimbi instalatia sanitara. Daca nu doresti sa faci modificari complexe ale tevilor si sistemului de scurgere, optiunile tale sunt limitate in ceea ce priveste tipul de cabina de dus.

Tipuri de cabine de dus

Ai la dispozitie foarte multe modele de cabine de dus, in diverse forme, dimensiuni si cu sisteme de inchidere diferite. In plus, exista posibilitatea sa realizezi la comanda cabina de dus si sa o personalizezi dupa gusturile tale si spatiul pe care il ai disponibil in baie. Iata care sunt cele mai populare tipuri de cabine de dus de pe piata:

Cabina de dus dreptunghiulara

Pe goodbath.ro poti gasi cabine de dus dreptunghiulare, cu una sau doua usi. Cabinele dreptunghiulare sunt perfecte pentru orice baie, se incadreaza bine in colturi si nu ocupa spatiu suplimentar, datorita faptului ca usile au inchidere prin culisare. Daca spatiul nu este o problema, poti alege o cabina de dus cu usi cu balamale. O usa cu balamale este practica si eleganta. Exista o gama uriasa de usi moderne pentru cabine de dus, care vin la pachet cu o varietate de accesorii din crom, alama sau metal. Alegerea pe care o faci depinde de spatiul disponibil din baie si de preferintele tale.

Cabina de dus semirotunda

Cabinele de dus semirotunde sunt cele mai populare cabine, potrivite in general pentru baile mici. Dar, aceste cabine vin in diferite dimensiuni, ceea ce inseamna ca pot fi o alegere potrivita si pentru baile mai mari. Datorita formei sale, cabina de dus semirotunda economiseste spatiu, se incadreaza perfect in coltul baii, iar usile culisante duble permit un acces facil in cabina fara sa ocupe spatiu suplimentar. Un alt avantaj al cabinelor de dus semirotunde este ca acestea sunt reversibie si pot fi montate, in general, atat pe partea stanga cat si pe partea dreapta.

Cabina de dus patrata

Cabinele de dus patrate sunt similare cu cele dreptunghiulare, singura diferenta fiind aceea ca cele patrate ocupa spatiu egal pe ambii pereti. Asadar, in functie de spatiul disponibil si de forma baii tale, poti determina care este cel mai potrivit model pentru tine. Cabinele de dus patrate pot avea una sau doua usi, acestea putand fi personalizate dupa nevoi si gusturi. Daca ai spatiu suficient in baie, poti alege o cabina de dus patrata cu usi cu balamale, pentru o deschidere ampla si acces facil in cabina. In cazul in care spatiul sau mobilierul din baie nu permite o deschidere exterioara a usii, exista foarte multe modele de cabine de dus patrate cu usi culisante.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns