Stiri de ultima ora din Sanatate

Camilla, sotia printului Charles, are COVID

La cateva zile dupa ce sotul ei a facut pentru a doua oara COVID, desi e triplu vaccinat, ducesa de Cornwall, in varsta de 74 de ani, s-a pozitivat.

Charles de Wales e bolnav de COVID de joia trecuta. Initial, ducesa de Cornwall a avut teste negative, dar astazi Clarence House, a anuntat ca sotia mostenitorului tronului britanic are COVID. Ca si Charles, ea este triplu vaccinata, cel putin asa se spune oficial.

“Alteta Sa Regala, Ducesa de Cornwall, a iesit pozitiva la testul COVID-19 si a intrat in izolare” – a precizat un purtator de cuvant al Clarence House.

Acum 6 zile, printul Charles si Camilla s-au vazut cu regina Elisabeta a II-a. La doua zile dupa aceasta intrevedere, Charles de Wales a facut COVID, iar in casa regla s-a dat alarma. Asta din cauza temerilor ca regina, in varsta de 95 de ani, s-ar fi putut infecta. De-atunci, suverana britanica e sub supraveghere medicala sporita.

Ducesa Camilla e viitoarea regina consoarta. Recent, Elisabeta a II-a s-a pronuntat in favoarea acordarii acestui titlu, in momentul in care printul Charles urca la tron si devine rege. O alta varianta ar fi fost ca ducesa de Cornwall sa devina printesa consoarta, insa Elisabeta a II-a isi doreste ca nora ei sa aiba titlul de regina consoarta.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns