Stiri Actuale de ultima ora

Bebelusul ducilor de Sussex, prima poza in care i se vede clar fata

Ducii de Sussex, Harry si Meghan, au publicat prima fotografie in care se vede clar fata baietelului lor, Archie, in varsta de 6 saptamani.

Fotografia a fost postata pe reteaua Instagram, pe contul celor doi. In cateva ore, a strans peste un milion si jumatate de aprecieri, inclusiv de la Ivanka Trump, fiica presedintelui Donald Trump. Pana acum, Archie a aparut doar in 2 fotografii: una la cateva zile de la nastere, in care, care orice nou-nascut, doarme si are o caciulita pe cap, si o a doua in care i se vad doar piciorusele. De aceasta data, printul Harry si ducesa de Sussex au postat o fotografie – sepia –  in care fata micutului se vede foarte bine. Archie are ochii larg deschisi, este tinut in brate de printul Harry, are capul descoperit si tine cu manuta degetul tatalui sau.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor – acesta este numele complet al bebelusului – s-a nascut pe 6 mai si e primul copil al cuplului Harry-Meghan.

Pregatiri febrile pentru botez

Botezul micutului Archie va avea loc luna viitoare, la capela St.George de la Castelul Windsor, acolo unde s-au casatorit Harry si Meghan, anul trecut, si unde printul Harry insusi a fost botezat. Taina botezului va fi oficiata de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, bun prieten cu Meghan de cand ducesa a fost botezata si confirmata in biserica anglicana, cu doua luni inainte de nunta cu Harry. Circula extrem de multe variante in legatua cu nasii bebelusului regal : sotii George si Amal Clooney, interpretul Elton John, dar lista e mult mai lunga.

Regina Elisabeta nu vine la botez

De la botez va lipsi cel mai important membru al familiei regale britanice : regina Elisabeta a II-a. Din cauza unor angajamente stabilite anterior, suverana nu poate fi de fata cand Archie – al 8-lea stranepot al ei – primeste botezul cu apa Iordanului.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns