Stiri Actuale de ultima ora

Noul telefon lansat de Google , un dispozitiv performant

Noul telefon lansat de Google este extrem de accesibil. Acesta este pe piata la doar 400 de dolari , mai exact la jumatate de pret fata de modelul precedent.

La fel ca si celelalte modele, telefonul Google este apreciat in mod special pentru performantele camerei foto.

Rick Osterloh, vicepresedinte dispozitive Google a declarat “Ne-am asumat provocarea de a optimiza software-ul şi inteligenţa artificială astfel încât să funcţioneze foarte bine pe un hardware mai accesibil. Vreau să vă prezint cei mai noi membri ai familiei Pixel: Google Pixel 3a şi 3a XL, concepute pentru a oferi caracteristici premium la un preţ care să-i încânte pe oameni. Nu am făcut compromisuri în privinţa capacităţilor şi performanţei pe care le-ai aştepta de la un dispozitiv premium. Preţurile pornesc de la 399$. Aproximativ la jumătate din preţul obişnuit al unor telefoane vârf de gamă.”

Carcasa telefonului este de policarbonat in loc de metal. Cu toate astea telefonul nu este rezistent la apa. Telefonul Google este mai lent fata de alte telefoane dar in ceea ce priveste camera foto putem spune ca face minuni.

Scott Huffman, vicepresedinte iniginerie Google declara” Noi îi spunem noua generaţie Google Assistant. Instalat pe un dispozitiv, poate procesa, poate înţelege cererile în timp real şi poate livra răspunsurile de până la zece ori mai rapid. „Hei, Google! Deschide calendarul. Deschide calculatorul. Deschide galeria foto. Setează un cronometru pentru 10 minute. Cum e vremea azi? Dar mâine? Arată-mi-l pe John Legend pe Twitter. Găseşte-mi o cursă. Porneşte lanterna. Stinge-o. Fă un selfie!”… Sunt comenzi pe care le execută telefonul. “

Primele telefoane Google au avut vanzari destul de bune. Putem spune ca au avut vanzari la fel de bune ca rivalii lor de la Apple, Samsung si Huawei.

Telefoanele Google au inceput sa starneasca deja interesul persoanelor pasionate de tehnologie.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns