Stiri Justitie de ultima ora

Doi barbati prinși in flagrant pentru săvârșirea infracțiunilor de furt din autovehicule

Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti – Serviciul de Investigatii Criminale Sector –  in urma unor activitati specifice, au prins in flagrant delict doi barbati, in varsta de 46, respectiv 56 de ani, in timp ce sustrageau bunuri dintr-un autovehicul, parcat pe o strada din Sectorul 1.

La data de 22 septembrie 2022, Sectia 2 Politie a fost sesizata, prin apel 112, de catre persoana vatamata, cu privire la faptul ca in cursul aceleiasi zile, in jurul orelor 15.30, a parcat autoturismul personal intr-o parcare ce aparținea unui centru comercial, iar cand a revenit a constatat ca din interiorul autovehiculului ii lipseste suma de 5000 de lei si 5000 de euro. Oficial nu s-a precizat in ce centru comercial a avut loc furtul, dar neoficial surse din politie afirma ca e vorba de parcarea Dedeman Baneasa.

Ca urmare a activitatilor desfasurate de catre politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Sector 1, intrucat existau date si indicii ca barbatii savarsesc o alta fapta similara, in acceasi parcare din Sectorul 1, in data de 23 septembrie, au actionat cu operativitate si i-au prins in flagrant delict pe cei doi barbati banuiti de savarsirea infractiunii de furt din autovehicul. De asemenea, la efectuarea controlului corporal, asupra hotilor au fost gasite obiecte de interes operativ, precum si 2.100 de lei si 670 euro.

Citeste  Biroul Procurorului European semneaza un acord cu autoritatile din Ucraina

Cei doi, au fost retinuti pentru 24 de ore, iar ulterior instanta a dispus masura arestarii preventive pentru 30 de zile. Neoficial, surse din politie spun ca cei doi hoti sunt albanezi. Vizau masini scumpe, de exemplu BMW sau Porsche Cayenne. Cei doi albanezi foloseau un dispozitiv cu care bruiau semnalul de inchidere centralizata.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns